Tjenester ved vårt bilverksted

Service og reparasjon på person- og varebiler opp til 3500 kg

Vi kan hjelpe deg med:

Bilmekaniker som skrur på karosseriet på en bil

Bilservice

Har varsellampene på bilen blinket en stund, eller er det bare på tide med en rutinesjekk? Vi utfører service på alle typer biler. Ved å vedlikeholde bilen med jevnlig service, unngår du at du kjører rundt med alvorlige skader eller feil, som i verste konsekvens kan være livsfarlig eller senke bilens verdi. Vi gjør bilen trygg og kjøreklar igjen!

Bestill bilservice
Hånd som holder bilnøkkel

EU-kontroll

I Norge må biler leveres inn til EU-kontroll hvert andre år. Dette for å kontrollere at bilen er i god nok stand til å ferdes på europeiske veier. Vi utfører EU-kontrollen for deg, avdekker eventuelle feil og gir deg et tilbud på oppretting. Kontakt oss i dag for å bestille time.

Bestill EU-kontroll
Airconditioninganlegg på en bil

AC-service

Har du tenkt over at dårlig luft i bilen kan føre til nedsatt konsentrasjon og tretthet, spesielt på lengre kjøreturer? Under en AC-service foretar vi en grundig kontroll av bilens klimaanlegg og sørger for at det fungerer optimalt. Vi tømmer anlegget for gass, samt tester trykk og funksjon.

Bestill AC-service
Sort dekk av merket Hankook

Dekkskifte

På tide å skifte til sommerdekk eller vinterdekk? Overlat jobben til oss, så vet du at det blir gjort skikkelig. Du får time raskt, og vi jobber effektivt for at du skal få tilbake bilen så raskt som mulig.

Bestill dekkskifte
Bil som kjører på vei inn mot tunnel

Frontruteskift

Har du fått en skade i frontruten? Det stilles krav til hvilken stand en frontrute må være i for at det skal være lov å kjøre på veien med den. Vi fjerner den gamle og bytter ut med en flunkende ny!

Bestill frontruteskift
Knust frontrute på bil

Reparasjon

Når uhellet har vært ute, vil man gjerne få ting fikset så raskt som mulig. Dette har vi på Motorpool Hønefoss AS full forståelse for. Nettopp derfor jobber vi iherdig for å få unna reparasjoner effektivt, slik at du raskt kan sette deg bak rattet igjen.

Bestill reparasjon